Αιμοδοσία 2023, ΣΦΠ Απαράδεκτοι

Με επιτυχία μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία

Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή…

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας για τη χθεσινή ημέρα (26 Μαΐου 2023) της αιμοδοσίας, η οποία έλαβε χώρα στην πόλη μας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό να βοηθήσουμε σε ενέργειες όπως η χθεσινή. Ύστερα από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων οι οποίοι στήριξαν την ενέργειά μας νιώθουμε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και όρεξη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με όλο το είναι μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό και στα δικά μας παιδιά οι οποίοι ήταν εκεί και έδωσαν προσωπικό χρόνο να οργανώσουν την όμορφη αυτή ημέρα.

Σ.Φ.Π ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στην Προσοτσάνη σε συνεργασία του Σ.Φ.Π. “ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ”

Επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν επαρκή αποθέματα αίματος για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε έκτακτες καταστάσεις, κάτι που μπορεί να γίνει πράξη μόνο μέσα από την αύξηση του αριθμού συνειδητοποιημένων αιμοδοτών (τακτικών και εκτάκτων).

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Συλλόγο Φίλων ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας υλοποίησαν τη Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας της 26/5/2023 στην έδρα τους, στην Προσοτσάνη, όπως και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα!!!

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Δράμας
Καρατζόγλου Θεσσαλονικιά

Scroll to Top