Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
Μέγεθος κειμένου
   


Εργοστάσιο 2013 - 10 χρόνια River Party!

Avatar
Τα 10 χρόνια συμπληρώνει φέτος το Φεστιβάλ Εργοστάσιο River Party και τα γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο, προσκαλώντας αξιόλογους καλλιτέχνες, οι οποίοι υπόσχονται να μας χαρίσουν μαγικές μουσικές βραδιές τον Αύγουστο.

Το Εργοστάσιο 2013 θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στις όχθες του ποταμού Αγγίτη στην Προσοτσάνη, στη θέση Εργοστάσιο και για φέτος οι ημερομηνίες που θα γίνει είναι 15, 16 και 17 Αυγούστου.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου τέσσερις καταξιωμένοι τραγουδοποιοί σε μία ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη, "παντρεύουν" επί σκηνής τις φωνές και τα αγαπημένα τους τραγούδια. Ξεκινώντας από τον πολύ αγαπητό Νίκο Ζιώγαλα με τα «Σταρ του Σινεμά», «Πάρε Με Απόψε», «Θα Σου Φανερωθώ», τον ξεχωριστό Μανώλη Φάμελλο, «Γαλάζια Μυστικά», «Η Ευτυχία Είναι Αυτό...», «Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι», τον Οδυσσέα Τσάκαλο από τους «Φατμέ» με το «Στην Σταδίου» και το «Δεν Πειράζει» και φτάνοντας στον λυρικό Στάθη Δρογώση με τα «Συγχώρεσε Με», «Βιαστικό Πουλί Του Νότου», τραγούδια, ηλικίες, διαθέσεις, μουσικές, μπλέκονται, αλληλεπιδρούν και αποκτούν μια νέα παρεΐστικη μοναδική διάσταση.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου η μοναδική και σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας ταξιδέψει, όπως εκείνη καλά γνωρίζει, στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στο λόγο κορυφαίων ποιητών και στιχουργών, σε τραγούδια γεμάτα κέφι και ρυθμό.

Ενώ την Πέμπτη 15 Αυγούστου, πρώτη μέρα του φεστιβάλ, νεανικά μουσικά σχήματα θα πλημμυρίσουν με μουσικά χρώματα και θα χαρίσουν στιγμές μελωδίας και ρυθμού, σε ένα ανοιχτό πάρτυ χωρίς εισιτήριο εισόδου.

Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα...


Γιάννης Κασάπης, είναι μέλος του ergo-stasio.gr από τις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009.

Δείτε και τις άλλες δημοσιεύσεις του συγγραφέα