Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
Μέγεθος κειμένου
   


Πρώτη μέρα Εργοστάσιο 2012! Τα καλύτερα έρχονται...

AvatarΠρώτη μέρα για το Εργοστάσιο 2012 river party χθες στην Προσοτσάνη και όσοι φοβήθηκαν τον καιρό και δεν βρέθηκαν στις όχθες του ποταμού Αγγίτη, έχασαν!

Παρά την απογευματινή βροχή, ο καιρός και η τοποθεσία ήταν ιδανικά για συναυλία. Η πολύ καλή προετοιμασία βοήθησε ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στην ώρα τους, ενώ ο χώρος -με τις παρεμβάσεις που δέχτηκε πρόσφατα- ήταν πιο όμορφος και λειτουργικός από ποτέ.

Λίγο μετά τις 10, ανέβηκαν στη σκηνή οι Δραμινοί DisplayeD οι οποίοι με το γνωστό Alternative και Indie Rock ύφος τους "ζέσταναν" την ατμόσφαιρα για τους φιλοξενούμενους Άνευ Όρων από τη Λάρισα, που κινήθηκαν σε ελληνικές ροκ διαδρομές, για να δώσουν τη θέση τους στους Λαιστρυγόνες, οι οποίοι με έντεχνες και ροκ διασκευές "έκλεισαν" με τον καλύτερο τρόπο τη χθεσινή μουσική βραδιά.

Ακολουθεί σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 η συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη, την οποία θα "ανοίξει" ο Γιώργος Αετόπουλος, ενώ το Σάββατο 11 Αυγούστου, εμφανίζεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με support group τους Γιώργο Γελαράκη & Stage Band.

Φωτογραφίες και βίντεο εδώ.


Γιάννης Κασάπης, είναι μέλος του ergo-stasio.gr από τις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009.

Δείτε και τις άλλες δημοσιεύσεις του συγγραφέα